Bråviken Open – första proffstävlingen med Golfident

Bråviken Open – första proffstävlingen med Golfident!

Undertouren till Nordea tour gästade Bråviken med 110 spelare som för första gången fick använda Golfident för att föra score.
Intresset för live leaderboard direkt från varje hål var stort då Bråvikens GK dels gjort reklam för detta i utskick, dels presenterade leaderboarden direkt på sin hemsida www.bragk.se (Vilket de för övrigt har fortsatt med, både för tävling och sällskapsspel. Mycket uppskattat har vi erfarit).

DSC_3975 DSC_3970

Här är referatet från Bråvikens GK:

Benny Ahlenbäck tog hem segern
onsdag, augusti 20th, 2014

G01T6580

Benny Ahlenbäck från Laholms Golfklubb stod för en häpnadsväckande score då han landade på -12 efter tävlingens slut (67-65).
Efter en enastående eagle på hål 15 andra dagen så nosade han på banrekordet. Men efter en bogey på hål 17 och ett säkert par på 18:e var 65 slag ett faktum, vilket är ett fantastiskt resultat.
Benny berömde Bråvikens Golfklubb i sitt tacktal. Han lovordade den otroligt fina bankvalitén samt tävlingsarrangemanget.

Förutom banan som nu är i ett skick av allra högsta kvalité så kan Bråvikens Golfklubb också vara stolta över att vara den första klubb som arrangerat en proffstävling utan handskrivna scorekort. Istället använde vi oss av Golfident-chip och livescoring efter varje hål. Detta har fått strålande kritik av såväl spelare och anhöriga då alla kunnat följa sin favorit live på golf.se eller på vår hemsida.
Det finns dock två personer som gjorde detta möjligt och bör tackas lite extra. Tack till Jolo och Tommy på Golfident för er professionella uppsyn på Bråviken Open. Vi räknar med att Bråviken Open 2015 kommer att bli ännu hetare arrangerat och självklart med Golfident i spetsen!

Till sist vill vi tacka vår dryckessponsor Vitamin Well och vår tältsponsor Rent a tent för de insatser som gjorts inför tävlingen. Bråvikens Golfklubb är stolta över att få samarbeta med såna välvilliga företag.

VI SES PÅ BRÅVIKEN OPEN 2015!

custom-background-css