Golfident och boxarna vid tee

Golfident är helsvenskt, ingår i Sportident och Neptron som finns i 60 länder och är marknadsledande inom chiptidtagning sedan 20 år. Men den mjukvara som används i de boxar som står ute på banan vid varje tee har utvecklats av ett företag i Tyskland, i Arnstadt.

Boxarna är extremt strömsnåla, klarar sig 4-6 månader ute på banan innan de behöver laddas igen. 6 timmar senare är de klara för nya 4-6 månader. De är försedda med speciella simkort som ”pratar” med vår server och skickar in resultat så fort en spelare matat in något. De ”sover” på nätterna och vaknar på morronen när första spelare registrerar sin score. Boxarna är vattentäta och väl beprövade.

Så här i slutet av säsongen börjar vi titta på nästa säsongs förbättringar och utveckling, så vi åkte till Arnstadt för att prata boxar.

Än så länge förser vi boxarna med uppdateringar genom att koppla in en dator via sladd, men nu undersöker vi möjligheten att uppdatera via internet. Efter ett kort besök i Arnstad och genomgång av processen så ser det ljust ut, problemet går att lösa men kräver en del arbete. Spännande att följa fortsättningen på detta.

 

IMG_9088 Tommy_29IMG_0931

 

 

 

custom-background-css