REFERENSER

”Lätthanterligt, Innovativt, Golfens framtid”

/ Ingvar Siverth, Gränna Golfklubb


%

Efter första gången använder mer än 90% gärna Golfident igen

%

Fler än 80% använder orden enkelt, bra och smidigt i sitt omdöme om Golfident


Jag har aldrig förut haft någon kännedom om Golfident, produkten var helt suverän.
Lättanvänd och snabb att arbeta med. Det mest positiva var att folk där hemma kan följa dig på leaderboarden hål för hål. Webbversionen, dvs leaderboarden ser väldigt professionell ut.
 
Jag skulle absolut rekommendera produkten för andra klubbar, Golfident är verkligen något som jag kan stå bakom. Tack för en rolig upplevelse.
Richard Pettersson

Segrare Bråviken Open, Haninge GK

Golfident ett fantastiskt hjälpmedel för oss på Bråviken. Varje dag kan vi visa hur det går på banan med liveresultat samt övervaka hur spelet flyter på. Vi kan se när det blir kö, vem som förorsakar kön och snabbt vidta åtgärder som att t.ex. fixa en golfbil för att snabba på. Golfident är ett kanonhjälpmedlem för ett roligare och effektivare golfspel.

Från spelaren sida kan man spela sällskapsspel med t.ex. 15 kompisar och följa sin kompistävling, likt man följer Europatouren eller PGA touren på tv. Vid vår årliga elittävling Bråviken Open, som är en del av Nordeas Future Series, kör vi givetvis Golfident. Då tiodubblas besökarantalet på vår hemsida, samt sidan på Facebook får alltid extra mycket kommentarer. Många anhöriga och kompisar uttrycker sin tacksamhet för att man i realtid kan följa resultaten på annan ort, med rapporter efter varje hål. 

Systemet är extremt följsamt och klarar lätt att redovisa vår rumbletävling NM Golfen. Fyra kvaldagarna med upp till 200 deltagare och final med kanonstart.  Både restaurangen och kansliernas skärmar blir naturliga mötesplatser för golfare och publik, där tävlingarna följs med stort intresse.

Jan Monier

Klubbchef, Bråviken GK

Klubbens tävlingsledare framhåller överblicken över speltempot och möjligheten att direkt se var det börjar gå långsamt. Att alla scorer från tävling går in automatiskt, ingen manuell hantering behövs, är också något som de gillar.

Som spelare uppskattar jag särskilt liverapporteringen från varje hål, att kunna följa tävlingen direkt i min telefon. Spelarna i allmänhet kommer in efter ronden och säger att Golfident är enkelt och smidigt att hantera!

Lars Brydolf

Klubbchef, Öijared Golfklubb

custom-background-css